Devlet Malzeme Ofisi işçi personel alım duyurusu yaptı. Yapılan duyuruya göre Devlet Malzeme Ofisi toplamda 10 kişilik kadro ile işçi alacak. Alımlar aşağıdaki şartlar niteliğinde başvuru tarihleri içerisinde Türkiye İş Kurumu Resmi internet sayfasından yapılacaktır. İlan 22 Mart 2017 tarihinde yayınlanmış olup adaylar müracatlarını en geç 31 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Kadrolar Baskı Sonrası Operatörü ve Matbaa Teknisyeni şeklinde dağılmaktadır. 

Matbaa Teknisyeni ; Matbaa Teknisyenleri, Devlet Malzeme Ofisi bünyesinde, ürekli form baskı makinelerinde basılan çok nüshalı işlerin harmanlanması,ofset sistemli sürekli form ve tabaka baskı makinelerinde basılacak matbuaların baskısını ve bunun yanı sıra diğer verilecek görevleri yerine getirmek için sorumlu tutulacaktır. Toplamda 5 Kişilik kadro ile alınacaktır. Adaylar En az Lise veya Dengi Okul mezunu olmak zorunda ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak zorundadır. Bunu yanı sıra çalışma şekli Tam Süreli/ Daimi olacaktır.

Baskı Sonrası Operatörü; Baskı Sonrası Operatörü, Devlet Malzeme Ofisi bünyesinde, Klasör Atölyemizde mevcut; PCV Kaplama Makinaları, PVC Cep Kayrak ve Etiket Makinası, Kenar, Köşe Koruma Rayı Çakma Makinası ve Mekanizma ve Aksesuarları Çakma makinelerinde çalışmak ve diğer verilecek görevleri yapmak için sorumlu tutulacaktır. Ayrıca adaylar en az lise mezunu ve dengi okul mezunu olmak şartı ile Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları şarttır. Toplamda 5 adet Baskı Sonrası Operatörü alınacaktır. 

Her iki kadro için de alım ili Kocaelinde yapılacaktır. Adaylar bunlar dışında, 2 yıl tecrübe sahibi olmak, gerekli alan için mezun olmak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durumu söz konusu olmaması, gibi şartlar aranacaktır. 

Başvuru yapacak adaylar, 22 Mart 2017 tarihi ile 31 Mart 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim