Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ açıkladığı personel alım ilanına göre asistan ve stajyer trafik kontrolörleri alımı yapılacak.

DHMİ, Türkiye genelinde Havalimanı Müdürlüklerinde görevlendirilmek üzere 120 kişi stajyer e asistan hava trafik kontrolörü alımı yapılacak. Taşra teşkilatında görevlendirilecek olan hava trafik kontrolörü personellerin Kpss puan türlerinden en az 70 puan almış olmaları istenilmektedir. Buna göre Adaylardan seçme sınavına tabi tutulacaklar. Başvurularda aranan şartlar ise şöyle;

BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlik ile ilişiği bulunmamak, güvenlik soruşturmasından olumlu olarak geçmek, KPSS puan türlerinden en az 70 almak şartları aranmaktadır. Stajyer alımlarında ve asistan alımlarında özel şartları taşımak gerekmektedir.

BAŞVURULAR ;

Başvurular 20.09.2018 ile 19.10.2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru için http://isbasvuru.dhmi.gov.tr adresi üzerinden istenilen evrakların yüklenmesi gerekmektedir. Şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar için 30 Ekim ile 5 Aralık tarihleri arasında seçme veya yazılı sınav yapılacaktır. Sınava çağırılacak adaylar daha sonra duyurulacak ve DHMİ resmi internet sitesi üzerinden adaylar bilgilendirilecek. Bilgisayar destekli seçme sınavında en az 70 puan almak gerekli olacak. Kazanan adaylar asıl ve yedek olmak üzere belirlenecek.

İlan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim