Devlet Hava Meydanları 22 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 126 personel alımı yapacak. Devlet Hava Meydanları adaylardan Kamu personeli Seçme Sınavı şartı arayacak olup adayların KPSS geçerlilik yılı 2016 dır. 

ALIM KADROLARI:

Devlet Hava Meydanları duyurusuna göre bünyesindeki Taşra Teşkilatına, Asistan Hava Trafik Kontrolörü: 26 adet ve Stajyer Hava Trafik Kontrolörü: 100 adet olmak üzere toplamda 126 personel alımı yapacaktır. 

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Devlet Hava Meydanları alımını yapacağı 126 kişilik kadro ile adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak, 4 yıllık fakülte veya 4 yıllık yüksek okul mezunu olmak, Geçerli bir hava trafik kontrolör lisansına sahip olmak, yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Hava/yer ve yer/yer sesli iletişiminde Türkçe ve İngilizce dillerinde, yanlış anlamalara ve aksamalara yol açabilecek belirgin bir aksan veya lehçe, dilde pelteklik, gizli kekemelik ve aşırı heyecan sahibi olmamak şartları aranmaktadır. 

BAŞVURULAR:

Devlet Hava Meydanları personel alımı ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, 22 Mayıs 2017 tarihi ile 09 Haziran 2017 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir. başvurular, DHMİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığında olacak şekilde şahsen veya posta yoluyla başvuracaklardır. Postadaki gecikmelerden dolayı kuruluşumuz sorumlu olmayacaktır. Son başvuru tarihi saat 17.30’dan sonra Kuruluşumuza intikal eden başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için ( https://goo.gl/ToAAAJ ) bağlantısını kullanabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim