ASDEP kapsamında personel alım ilanları yayımlamaya devam eden iller arasında Denizli İl Müdürlüğü de yerini aldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde bağlı bulunmakta olan Denizli İl Müdürlüğü kamuoyuna duyurduğu ilan ile 20 kamu personeli alımı yapacaklarını ilan etti.

Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamuya toplam 20 memur personel alımı yapılacakları duyuruldu. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilecek ve detaylar nedir?

Alınacak Personel Sayısı: 20

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR


Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kamuya 20 ASDEP memur personel alımı gerçekleştirecek. Peki alım ilanına kimler başvuru yapabilir.

Türk Vatandaşı olmak
Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
KPSSP3 Puan Türünden 60 ve üzeri alıyor olmak
Askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak veya muvazzaflık hizmetini yapmış yahut en az 1 yıl erteletmiş veya yedeğe geçirilmiş olmak

Adayların Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne müracaat edebilmesi için bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.
NASIL BAŞVURU YAPILIR

Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kamuya toplam ASDEP 20 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Peki nasıl başvuru yapılır. Adayların 13 Mart 2017 tarihi ile 24 Mart 2017 tarihleri arasında şahsen Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuru yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/dBlsYw