Yayımlanmış olan iş ilanlarına göre 2019 yılı için yüzlerce kişilik Denizcilik alanı ilan yayımlandı. Yayımlanmış olan ilanlara göre bu sektörde çok sayıda personel alımı yapılacak ve personel alımları 2019 yılı boyunca devam edecek. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere Denizcilik Sektörü için yayımlanmış olan personel alımları hakkında detayları aktaracağız.

Bu haberimizde sizlere, Başlıca hangi firmaların alım yapacağı, Başvuru Şartları ve Sosyal imkanlar hakkında detaylar vereceğiz.

DENİZCİLİK SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI:

Çeşitli kariyer sitelerinde yayımlanmış olan ilanlara göre Denizcilik sektöründe 300 den fazla ilan yayımlandı ve bu alanda yüzlerce personel alımları yapılmaktadır. Alımlar Tüm Türkiye genelinde yapılacak olup en az ilköğretim mezunu olan adaylar bu ilanlara başvuru yapabileceklerdir. Ayrıca adaylarda bir çok sosyal olanak sağlanmakta ve bu alanda çeşitli belgelerin alınmasına yardımcı olmaktadırlar. Ayrıca alımlar Tecrübeli olanlar için veya tecrübesiz olan adaylar için geçerlidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Denizcilik sektöründe onlarca firma ilan yayımlamış olup bu yönde adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, En az İlköğretim mezunu olmakla birlikte, Lise Öğrencisi veya mezunu, Ön Lisans öğrencisi veya mezunu ve Üniversite öğrencisi veya mezunu olmak, Sağlık yönünden görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranıyor. Ayrıca alımlar Vasıflı veya Vasıfsız sertifikalı olmaları gereklidir.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Denizcilik sektöründe bir çok pozisyonda personel alımları bulunuyor. Bu bağlamda, Vasıflı Vasıfsız eleman, Gemi Personeli, Satış Mühendisi, Garson, Marina Teknik Müdürü, Fiyatlandırma ve Satış Destek Uzmanı, Güvenlik Amiri, Dizayn Dinatım Mühendisi, Puantör, Tekne Şefi, İnsan Kaynakları Uzmanı, Proje Müdürü, Garson Alakart, Şaft Pervane Ustası, Tamir Planlama Mühendisi, Elektrik Teknikeri, İthalat Satış Uzmanı, Makam Şoförü gibi pozisyonlarda ve onlarca pozisyonda 2019 yılı personel alımları yapılacak.

Belli Başlı alım yapacak firmalar ise, Napoli Denizcilik, Eceanist Mühendislik, Dragos Denizcilik, Kuzey Star Shipyard Denizcilik, Global Denizcilik gibi belli başlı büyük firmalar personel alımı yapacaklar.

SOSYAL OLANAKLAR VE MAAŞ NEDİR?

Yukarıdaki pozisyonlar ve şartlar doğrultusunda alım yapacak Denizcilik firmaları adaylara en az 2500 Dolar ile 3500 Dolar arasında maaş verecekler. Ayrıca adaylara tüm sosyal olanaklar sağlanacak olup, Kalacak yer, SSK, Yemek, İkramiye, Mesai, Yüksek Maaş, Yurt dışı Sefer birimi gibi sosyal olanaklar sağlanarak Gemi ve yatlarda çalışabilir, denizlerde iyi bir kazanç ve meslek edinebilirsiniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlgili ilanlar çeşitli kariyer sitelerinde yayımlanmış olup, adaylar başvurularını elektronik ortamda başvuru yapacaklardır. Başvuru yapmak için aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıyı kullanarak ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: http://bit.ly/2PxRAPX

Editör: TE Bilisim