Denizbank'dan yapılan açıklama ile boş kontenjanların doldurulması için kendi bünyelerinde çalışmak üzere personel alımlarının başladığı belirtildi.

Denizbank ülkemizde her sene yeni açtığı şubeler ve işlek bölgelere koyduğu ATM'ler ile yeni personellere ihtiyaç duymaktadır. Banka şuanda pek büyük olmadığı için çok fazla kişiye iş imkanı sunamamaktadır. Ancak banka personelinin mesai saatleri her zaman bellidir. Bunun yanı sıra bankada çalışan personel orada çalıştığı süre boyunca devamli kıdem atlar ve ilerleyen yıllarda daha büyük konumlarda daha fazla ücret ile çalışmaktadır. Bu yüzden bankacılık mesleğine gençler büyük ilgi duymakta ve ön lisans ya da lisans bölümlerinde binlerce kişi okumaktadır. Kamu Bankaları başta olmak üzere onlarca özel banka her sene kendi bünyelerinde çalışmak üzere binlerce personele iş imkanı sunmaktadır. Denizbank'da bunlardan bir olmakla beraber her sene farklı pozisyonlarda ki açıkları doldurmak için deneyimli ya da deneyimsiz gençlere iş imkanı sunuyor.

Deneyimli Personel Alımı

Denizbank kendi bünyelerinde çalışmak üzere deneyimli ve deneyimsiz işleri almaktadır. Yapılan bildiri ile Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticiliği pozisyonunda çalışmak üzere Mersin Erdemli şubesine personel alacak.

Deneyimsiz Personel Alımı

Denizbank kendi bünyelerinde çalışmak üzere tecrübesiz ve okuldan yeni mezun olmuş adaylara da iş imkanı sunmaktadır. Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticiliği, gişe memuru, iş başı eğitim programı ve kredi tahsilatı gibi pozisyonlarda çalışmak üzere Hatay Samandağ şubesine de personel alacak.

Son Başvuru tarihleri Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticiliği ve Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticiliği için 19 Mayıs olarak belirtilirken gişe memuru, iş başı eğitim programı ve kredi tahsilatı pozisyonları için 23 Mayıs tarihi verildi
 
Editör: TE Bilisim