Denizbank tarafından yayımlanan personel ilanıyla birlikte farklı şubelerinde belirlenen kadrolarına yönelik personel alımının yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımıyla ilgili olarak adayların belirlenen başvuru şartlarına dikkat etmeleri ve bu başvuru şartlarına göre başvuru yapmaları gerektiği belirtildi. Yayımlanan bildiriye göre başvuru şartlarını karşılamayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıkalndı. Farklı kariyer siteleri üzerinden yayımlanan başvuru ilanında adayların başvuruda bulunmaları için ellerinde kısa bir sürenin olduğu açıklandı.

Başvuru Detayları

Denizbank tarafından hem resmi internet sitesinden hem de farklı kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel ilanlarına göre "güvenlik görevlisi, telefonda satış temsilcisi ve iletişim merkezi pos destek müşteri temsilcisi" pozisyonlarına yönelik personel ilanının yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımlarında adayların hem özel başvuru şartlarına hem de genel başvuru şartlarına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Şartları

Denizbank bünyesine yapılacak olan personel alımları için belirlenen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, adli sicil belgesinin temiz olması, arşiv soruşturmasının temiz olması, erkek adaylar için askerlik ile ilgili bir sorunu olmaması, uzun süreli çalışabilmesi için bir sağlık sorununun bulunmaması, diksiyonu düzgün ve iletişim yönü kuvvetli olması" belirtilen başvuru şartlarından bir tanesidir. 

Başvuru Bilgisi : http://kariyer.denizbank.com/career