Ülkemizin en önemli şirketleri arasında yer almakta olan 2003 yılında kurulan ve 2004 yılında ilk mağazasını açan DeFacto, kısa bir zamanda Türkiye’de hazır giyim ve moda sektörünün lider markaları arasında yerini aldı. Bugün yurt içinde ve yurt dışında toplam  352 mağazası ile sektörde Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük ikinci şirket olarak yoluna devam ediyor. Şirketin büyüme oranını geliştirmekte olan DeFacto yine personel kadrosunu da güçlendirmekte olup yeni yayımladığı ilanlar doğrultusunda personel alımı yapacağını da belirtti. Peki alım yapılacak kadrolar nelerdir, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

DeFacto kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. Peki personel alımı hangi kadrolar için yapılacak? Buna göre Kreatif Grafik Tasarım Uzmanı, Ödeme ve Satış Sistemleri Analisti, Mağaza Müdürü - Akıllı Mağaza, E-Ticaret İçerik Destek Uzmanı (Jr), Stok Yönetimi Uzmanı, Form Uzmanı, Senior Grafik Tasarım Uzmanı, Kalite Güvence ve Geliştirme Kıdemli Uzmanı, Ürün Yönetimi Sistem Geliştirme Uzmanı, Mağaza Müdürü, Mağaza Personeli gibi pozisyonlar başta olmak üzere 96 farklı ilan yayımlanmıştır. Peki adaylar bu ilanlara nasıl ulaşabilir ve müracaatlarını nasıl yapabilir?

Başvurular Nasıl Yapılır?

DeFacto personel alımı ilanına müracaat edecek olan adayların hemen aşağıda yer almakta olan ilanı tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak git demesi ve tüm ilanları görüntüleyerek dikkati çekeni incelemesi niteliklerinin uyum sağlaması halinde müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi >>>>>>  https://www.kariyer.net/is-ilanlari?newProfile=1/#&ckw=Defacto%20Perakende%20Ticaret%20Anonim%20Şirketi

Editör: TE Bilisim