Ülkemizin en ünlü mağazalarından olan DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi her sene açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımları resmi internet sitesinden duyurduğu gibi yine DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonları duyurarak bu pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır.

DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi tarafından interaktif iş ilanları sitelerine yeni eklenen açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için alım yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonları duyurdu ve bu pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

KUMAŞ TEKNOLOĞU
MÜŞTERİ DANIŞMANI-PART/ FULL TİME TUZLA MARİNA
FINANCIAL ANALYSIS SPECIALIST
KARŞILAMA PERSONELİ (ENGELLİ)
BÖLGE İNSAN KAYNAKLARI UZMANI (İSTANBUL)
FİZİKSEL TEST LABORANTI-TEKSTİL
BORDRO VE ÖZLÜK İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI
GÜMRÜK MÜŞAVİR YARDIMCISI
KIDEMLİ MİMARİ UYGULAMA UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 30'dan fazla kadro için DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuracak adaylar pozisyonlarda belirtilmiş olan niteliklere sahip olması gerekmekte olup müracaatlar için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

https://goo.gl/jjO4qU
Editör: TE Bilisim