Ülkemizin dört bir yanında bulunan mağazaları ile giyim sektörünün öncü isimlerinden olan DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi her sene açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları hakkında DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi genel olarak resmi internet sitesinden adaylara bilgi verdiği gibi yine interaktif iş ilanları sitelerinden de duyuru yapmaktadır.

DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi internet ortamı aracılığı ile yayımlamış olduğu 40 pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi hangi pozisyonlara alım yapacak.

Alım Yapılacak Pozisyon Sayısı: 40

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi 40 pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek.

KUMAŞ TEKNOLOĞU
MÜŞTERİ DANIŞMANI-PART/ FULL TİME TUZLA MARİNA
FINANCIAL ANALYSIS SPECIALIST
KARŞILAMA PERSONELİ (ENGELLİ)
BÖLGE İNSAN KAYNAKLARI UZMANI (İSTANBUL)
FİZİKSEL TEST LABORANTI-TEKSTİL
BORDRO VE ÖZLÜK İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI
GÜMRÜK MÜŞAVİR YARDIMCISI
KIDEMLİ MİMARİ UYGULAMA UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 40 pozisyon için personel alımı gerçekleştirilecektir.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmekte olup pozisyonlar için aranan niteliklere bakıp kendisine uygun olanları için yine aynı kanal üzerinden başvurusunu yapabilir.

https://goo.gl/jjO4qU
Editör: TE Bilisim