Ülkemizde bilindiği üzere Darüşşafaka Cemiyeti eğitim anlamında oldukça bilinen kuruluşlar arasında yer almaktadır. Darüşşafaka Cemiyeti özellikle çocuğuna eğitim verecek düzeyde bütçesi olmayan ailelerden ve kimsesi olmayan çocukları yetiştirerek onlara iyi bir gelecek hazırlamaya çalışmaktadır.

Eğitim konusunda adını pek çok yere yazdırmış olan Darüşşafaka Cemiyeti yine boş pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Online iş ilanları siteleri aracılığı yayımlanan ilanlara bakıldığında 25'e yakın pozisyon için personel alımının yapıldığı görülmektedir.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Darüşşafaka Cemiyeti yayımlamış olduğu 25'e yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır.
Dönemsel Hemşire
Yaşlı Bakım Elemanı
Kültür Yaşam Koordinatörü
Sekreter
Engelli İnsan Kaynakları Birim Asistanı
Tıbbi Sekreter
Mekanik Teknisyeni
Yaşlı Bakım Elemanı
Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Darüşşafaka Cemiyeti personel alım gerçekleştirecektir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Yukarıda belirtilen pozisyonlar için personel alımları yapılmakta olup adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Buna göre adayların aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar tüm pozisyonları görebileceği gibi aranmakta olan nitelikleri öğrenebilir ve yine aynı kanal üzerinden Darüşşafaka Cemiyeti personel alımı ilanlarına müracaat edebilmektedir.

https://goo.gl/t5ZZcv
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim