Danıştay Başkanlığı Aralık ayının son günlerinde bünyesine personel alımı yapacağını duyurmuştu. Yapılan duyuruya göre Danıştay Başkanlığı bünyesine Atama ve Nakil Yöntemi hükümlerinde 2 kişilik boşta bulunan kadrosuna Şoför alımı yapacak. Adaylar bu kadroya başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların KPSS puan durumuna göre adaylara Giriş sınavı yapılacak. Giriş sınavı yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamadan oluşmakta olup adayların bu sınava katılabilmeleri için aranan genel şartları taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Danıştay Başkanlığı şoför alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Giriş sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve E Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İlan Aralık 2017 de duyurulmuştu. Başvurular ise bugün ( 08 Ocak 2018 ) itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 12 Ocak 2018 tarihine kadar yapmış olmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç saat 17:00 a kadar Danıştay Başkanlığının resmi internet sayfası olan http://www.danistay.gov.tr‘den alınacak başvuru formu ile ve istenilen belgeler ile birlikte yapacaklardır. Başvuru fomunu doldurarak Danıştay Başkanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 149 (Eskişehir yolu 10. Km.) Çankaya/ANKARA adresine şahsen yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı blgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim