Danıştay Başkanlığı geçtiğimiz günler, Devlet Personel Başkanlığın da personel alım duyurusu yapmıştı. Buna göre Danıştay Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 1 Kişi Yazılım geliştirme ve İnternet-İntranet sitelerinin tasarım ve idamesinde çalışacak mühendis, 1 kişi Sistem Yönetimi Biriminde çalışacak mühendis ve 1 kişi Network Yönetimi Biriminde çalışacak mühendis olmak üzere toplamda 3 Sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Danıştay Başkanlığı alım yapacağı bu kadrolar için adaylara sınav yapacak. Sınav uygulamalı ve sözlü olarak iki aşamdan oluşacak olup, adayların bu sınava katılabilmeleri için Kamu personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR BUGÜN SON!

Danıştay Başkanlığı personel alımı başvuruları 13 Kasım 2017 tarihinde başlamıştı. Ancak artık sona ermektedir. Danıştay Başkanlığı personel alımı başvuruları en geç bugün saat 17:00a kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular Danıştay Başkanlığının internet sitesi olan http://www.danistay.gov.tr ‘den temin edilecek başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen Danıştay Başkanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 149 (Eskişehir yolu 10. Km.) Çankaya/ANKARA adresine başvurabileceklerdir.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Danıştay Başkanlığı alım yapacağı kadrolar için adaylardan 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan durumuna göre KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Mühendislik fakültelerinin; elektronik, elektrik–elektronik, elektronik ve haberleşme, bilgisayar, bilişim sistemleri, yazılım, bilgisayar bilimleri mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak, Yapılacak arşiv soruşturması sonucunda olumlu sonuç almak ve 2017 yılının son günü itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

Editör: TE Bilisim