Cumhuriyet Üniversitesi yayımlamış olduğu ilanına göre, bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre alımlar farklı pozisyon ve niteliklerde yapılacak olup, adayların başvuru şartlarını taşımaları şarttır. Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup, ayrıca adayların KPSS puan sırasına göre sıralama yapılacaktır.

Söz konusu ilan ile Cumhuriyet Üniversitesi bünyesine, Lisans mezunu ve Lise mezunu alım yapacak Buna göre Lise Kurumlarının Hemşirelik bölümü mezunu olan 25 Hemşire, Fakültelerin veya yüksekokulların hemşirelik bölümü mezunu olan 75 hemşire ve Ebelik Lisans programlarından mezun olan 3 Ebe alımı olmak üzere toplamda 103 sözleşmeli personel alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Cumhuriyet Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı kadrolar için adaylardan bazı nitelikler aramakta olup, bu nitelikleri taşımaları dahilinde başvuruları kabul edilecektir. Söz konusu ilan ile Cumhuriyet Üniversitesi adaylardan, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşından gün almamış olmak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlkte başlayabilirler ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 07 Mayıs 2018 tarihine kadar yapmaları şarttır. Başvurular, Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sitesinden indirilerek doldurulacak başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Cumhuriyet Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta,Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir ilanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim