Kamu kurumlarının personel ihtiyaçlarının giderilmesi için kadrolu, sözleşmeli, daimi ya da geçici istihdam sağlayarak eksik bulunan kadrolardaki personel ihtiyacının giderilmeye çalışılmakta. 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığına İŞKUR üzerinden geçici süreli olarak TYP personeli alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumuna geçtiğimiz günlerde başlatmış olduğu başvurular 13 Kasım tarihine kadar tamamlanacak. Başvurular toplamında 200 personel istihdam edilecek. Adayların başvurularda nasıl bir yol izlemesi gerekiyor? Nasıl başvuru yapılacak?

KURA İLE ALIM YAPILACAK!

İŞKUR e-şube üzerinden yapılabilecek olan başvurular için 15 Kasım tarihinde seçim ve kura yapılacak. Seçim saati 09:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Adana Seyhan Adliye Binası 7. Kat konferans salonunda seçim gerçekleşecek. 

BAŞVURU İLAN NUMARASI

TYP numarası 265244 olan Adana Seyhan ilinde 178 gün istihdam edilmesi planlanan alımlarda adaylar 9 Kasım tarihinden itibaren başvuru yapmaya devam etmekte. 13 kasın tarihinde ise başvurular tamamlanacağını hatırlatmak isteriz. Günlük 9 saat görevlendirilecek olan personellerin 20 Kasım tarihinden itibaren iş başı yapacakları ve 17 Mayıs 2019 tarihinde görev bitişi süresi belirlendiği açıklandı. 

İlana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA