Kamu Kurumlarına askeri, memur personel alımları devam ediyor.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına sözleşmeli statüde 542 kişi alınacak. Bu alımlar 6 Nisan tarihinden beridir online olarak başvurular devam ediyor. İlan kılavuzunda belirtilen tarihe göre 29 Nisan tarihinde başvuruların tamamlanması gerekmektedir. Diğer ilan ise Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımları gelmektedir. Buna göre bilişim kadrosundaki alımlara başvurular için son gün 24 Nisan tarihinde tamamlanacak.

CUMHURBAŞKANLIĞI BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI;

2017 yada 2018 KPSS P3 puan türüne göre, YDS sınavından son beş yıl içerisinde alınan puana göre başarı sıralamasına göre adaylar tespit edilecek. Veri analizi, geliştirme ve raporlama uzmanı, yazılım geliştirme uzmanı (ı. grup), yazılım geliştirme uzmanı (ıı. grup), kadrolarında alımlar yapılacak.

Başvurular internet ortamında alınacak. 15 Nisan tarihinde başlanan başvurular için 29 Nisan tarihinde saat 18:00'a kadar başvuru sürecek.

İlan detaylar için tıklayın

JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ SUBAY ALIMI;

Askeri personel alım ilanlarından bir tanesi olan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine 542 personel alımı için başvurular 29 Nisan tarihinde tamamlanacak. Buna göre elektronik ortamdaki başvurular için https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresi üzerinden 16:59'a kadar başvuruların tamamlanması gerekmektedir. Başvurularda yaş şartına göre 27 yaşını bitirmemiş olmak gerekmektedir. Yüksek lisans mezunu adaylar için ise 32 yaşını bitirmemiş olmak yeterli olacaktır.

ilan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA