Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası bünyesine 35 personel alımı yapılacağını bildirmişti. Hafta balı ile başlayan başvurular sona eriyor. Peki Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için bilgiler nedir? Kimler başvuru yapabilecek? Nasıl başvuru yapılacak? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

KPSS Siz 35 Personel Alımı Yapılacak!

Cumhurbaşkanlığı personel alımını farklı alanlarda yapacağını bildirdi. Bu yönde Sürekli işçi statüsünde daimi olarak çalılacak personeller alınacak. Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni orkestrası Konser Alanları İşletme Müdürlüğünde görevlendirilecek olup kadro dağılımı için " https://www.isinolsa.com/personel-alimlari/kultur-bakanligi-ankara-cso-35-daimi-kpss-siz-personel-aliyor-h36426.html" adresini ziyaret ediniz.

Ayrıca adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Başvurular Sona Eriyor!

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 13 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Kültür Bakanlığı resmi inetrnet adresi üzerinden yapmaları gereklidir.

Mülakat Sınavı Yapılacak!

Mülakatta adaylara genel olarak Temsil 5, genel Kültür 40 puan, Muhakeme ve Konuşma yetenekleri 10 puan, Tutum ve Davranışlar 5 ve Mesleki bilgisi mezun olduğu bölüme göre 40 puan verilecektir.

Mülakat 100 üzerinden değerlendirilecek olup başarılı olmak için en az 70 puan almış olmak gereklidir.

Editör: TE Bilisim