Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası bünyesindeki eksikliği karşılamak için 35 kişilik kadro ile işçi alımı yapacağını bildirdi. Alımlar farklı pozisyonlarda yapılacak. Başvuru süreci başlamış olan ilan hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz. 

Alım Yapılacak Kadrolar:

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Sanatsal Teknik İşler Görevlisi kadrosunda yapılacak. Alanına göre dağılım şöyledir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Cumhurbaşkanlığı KPSS Siz Personel Alımı için adyalardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ve Herhangi bir kamu kurumu veya kuruluşuna mecburi hizmet şartı olmamak şartları aranacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası personel alımı için başvuru süreci 09 Kasım 2020 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 13 Kasım 2002 tarihine kadar yapılacak. Başvurular Bakanlığın Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün (Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:50 06330 Çankaya / Ankara) adresine yapılacaktır.

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

Adayların aşağıdaki belgeleri eksiksiz olarak teslim etmeleri zorunludur. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu anlaşılanlar tüm haklarını kaybederler ve haklarında işlem yapılmak üzere yetkili mercilere suç duyurusunda bulunulur.  

1. Başvuru formu

2. Diploma veya öğrenim durumunu gösterir belge sureti. (E-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgeleri kabul edilecektir.)

3. 4.5 x 6 ebadında iki adet vesikalık fotoğraf. (Biri başvuru formuna eklenecektir.)

4. İkametgâh belgesi. (E-devlet üzerinden alınacaktır.)

5. Adli sicil kaydı belgesi. (E-devlet üzerinden alınacaktır.)

6. SGK hizmet belgesi ve başvurulan pozisyonun deneyim şartını taşıdığını gösterir resmi ya da özel işyerlerinden alınan deneyim yazısının aslı,

7. Yabancı dil şartı istenen pozisyonlar için geçerli yabancı dil belgesinin örneği.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU FORMU

Editör: TE Bilisim