Adalet Bakanlığına bağlı olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi internet adresi üzerinde yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Proje kapsaında personel alımı yapacağını ilan etti. 09 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre CTE ( Ceza ve Tevkifevleri genel Müdürlüğü ) personel alımı ilanı hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

PROJE KAPSAMINDA PERSONEL ALIMI DUYURUSU:

CTE resmi internet adresi üzerinde yayımladığı ilana göre, Personel Eğitim Merkezlerinin Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesinde Finlandiyalı Yerleşik Eşleştirme Danışmanı (RTA) ile Beraber İki Yıl Boyunca Görev Yapacak Proje Asistanı (RTAA) ve Dil Asistanı (LA) Alımı yapılacağı belirtildi.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü tarafından 9 Eylül tarihinde gelen duyuruya göre Vacancy Announcement for LA (Dil Asistanı) ve Vacancy Announcement for RTAA (Proje Asistanı) pozisyonları için alım yapılacak.

PROJE DETAYLARI NEDİR?

CTE bünyesine faydalancı olduğu ve Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı dönemi 2016 yılı programı kapsamında eşleştirme ortağı Finlandiya-Estonya Konsorsiyumu ile ortaklaşa yürütülen TR 16 IPA JH 05 19 numaralı Personel Eğitim Merkezlerinin Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesinde Finlandiyalı yerleşik eşleştirme danışmanı (RTA) ile beraber iki yıl boyunca görev yapacak proje asistanı (RTAA) ve dil asistanı (LA) alımı yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK.?

Söz konusu duyuru için başvıuru süreci 09 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup adaylar başvurularını en geç 06 Ekim 2019 tarihine ladar saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmekedir. Adaylar başvurularını aşağıdaki sizlerle paylaşacağımız bağlantı üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU ADRESİ: https://ec.europa.eu/neighbourhood-enlargement/tenders/twinning_en

İlanın Detayları Burada

Editör: TE Bilisim