Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi resmi internet sitesinde yayımlamış olduğu ilana göre büyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlardan oluşan kadrolar ile bünyesine sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre yayımlanan ilana göre, 657 sayılı devlet memurları kanunun4. maddesine göre sözleşmeli olarak boş kadrolarına farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesine, Lise, Lisans ve Yüksek lisans mezunu 101 Hemşire, Lisans Mezunu 1 Diğer Sağlık Personeli, Ön Lisans meuznu 31 Sağlık Teknikeri, Lise Ön Lisans ve Lisans mezunu 3 Büro Personeli ve Ön Lisansm mezunu 1 Gemi Adamı olmak üzere toplamda 137 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ( ÇOMÜ ) personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emeklilik aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilgili ilanın resmi gazete'de yayımlanmasının ardından 15 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir. Yani başvurular en geç 03 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve yayımlanan ilana ulaşmak için Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim