Ülkemiz başta olmak üzere pek çok ülkenin en çok tercih edilen giyim markası olan Colin's kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları hakkında Eroğlu Holding'in sahibi olduğu Colin's resmi sitesi aracılığı ile bilgi vermekte olduğu gibi yine interaktif işi lanları sitelerinden de hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmaktadır.

Colin's interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 60'dan fazla farklı pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için Colin's personel alımı yapacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 60'dan Fazla

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK


Colin's interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 60'dan fazla farklı pozisyon için personel alımı yapacağını belirtti. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

PART TIME SATIŞ DANIŞMANI
CRM UZMANI
SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA YÖNETİCİ YARDIMCISI
SATIŞ DANIŞMANI
ORGANİZASYONEL GELİŞİM UZMANI
ÜRÜN GELİŞTİRME UZMANI (ERKEK&BAYAN GRUBU)
KUMAŞ VE AKSESUAR GELİŞTİRME MÜDÜRÜ
FİNANSAL PLANLAMA VE ANALİZ UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Colin's Türkiye'nin farklı noktalarında 60'dan fazla açık pozisyon için personel alımı gerçekleştiriyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Colin's Türkiye geneli 60'dan fazla pozisyon için personel alıyor. Bu pozisyonlara müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve kendilerine nitelikler bakımından uyan kadrolar için müracaatlarını yine o site üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/gPMFwL