Ülkemizin en önde gelen kuruluşları arasında yer almakta olan Colin's Eroğlu Holding bünyesinde faaliyetlerine Türkiye dahil dünyanın çok sayıda ülkesinde devam etmekte olup ilgili kuruluş yeni ilanlar yayımladı ve personel alımları yaparak kadrosunu güçlendireceğini belirtti. Türkiye’den dünyaya yapılan markalı tekstil ihracatında ilk sırada yer alan Holding, Colin’s ve Loft markalarını dünya çapındaki 1.260 satış noktasından tüketicilerle buluştururken, çevre dostu üretim anlayışıyla, önde gelen dünya markalarının da tercihi oluyor. Peki Colin's yeni yayımladığı ilanları hangi pozisyonlar için yapacak? Kadroları hemen aşağı bölümde sizler için aktarıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR

Colin's tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Cad Tasarımcı (Denım), İnspektör ( Üretim Teknikeri ), Grafiker, Kumaş ve Aksesuar Tedarik Müdürü, Satın Alma Uzmanı - Buyer ( Dış Giyim), Alokasyon Uzmanı, Perakende Planlama Uzmanı, Mağaza Müdür Yardımcısı, Satış Danışmanı, Mağaza Müdürü, Kasiyer gibi pozisyonlar başta olmak üzere 76 farklı ilan yayımlanmıştır. İlanlar ihtiyaç olan şehirler için yapılacaktır.

NASIL BAŞVURULUR?

Colin's firmasının alım yaptığı ilanlara yönelik kadrolar hemen yukarıda belirtilmiştir. Müracaat etmek için öncelikle aşağıdaki linki takip ediniz ve pozisyona başvuru yapmadan önce niteliklere bakınız. Niteliklerinizin uyum sağladığı ilanlar için müracaatlarınızı yapmanız gerekmekte olup başvuruları uygun görülen adayların başvuruları kabul edilecek, incelenecek ve ön görüşme için ilgili adreslere çağrılacaktır.

Başvurular aşağıdaki linke yapılmaktadır.

Başvuru: https://www.kariyer.net/firma-profil/colin-s-4674-46574

Editör: TE Bilisim