Ülkemizde yıllardır aktif olarak faaliyetlerine devam etmekte olan Colin's tekstil mağazacılık firması Türkiye geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları Colin's'in resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulduğu gibi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonlar duyurulmaktadır.

Colins'in interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu açık pozisyonlara bakıldığında 70'e yakın kadro için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Colin's interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 70'e yakın kadro için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılıyor.

MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI
SATIŞ DANIŞMANI
ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
MAĞAZA MÜDÜRÜ
İŞYERİ HEKİMİ
CRM UZMANI
KUMAŞ VE AKSESUAR GELİŞTİRME MÜDÜRÜ
ÜRÜN GELİŞTİRME UZMANI (ERKEK&BAYAN GRUBU)
PART TIME SATIŞ DANIŞMANI
KASİYER
ENGELLİ DEPO PERSONELİ (Engelli)

Yukarıda belirtilmiş olan Colins'in alım yapacağı bazı pozisyonlar belirtilmiştir. Bu pozisyonlar başta olmak üzere 70'e yakın kadro için Colin's kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştiriyor. Müracaatlar için adayların aranan şartlara sahip olması gerekmekte olup müracaat etmek isteyen personel adaylarının aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/PjIorO
Editör: TE Bilisim