Kendi ürettiği ürünleri yüzlerce mağazası aracılığı ile satan Colin's firması yeni mağazalar açtığı gibi bu mağazalara, eski mağazalara ve depolara çok sayıda personel / işçi alımlarına devam etmektedir. 1983 yılından beri hazır giyim sektöründe kesintisiz olarak faaliyetlerine devam eden ve Türkiye'de de onlarca mağazası ile hizmet veren Colin's nitelikli personel alımları yaparak müşteri memnuniyetini daha da artırmak ve satışlarını da çoğaltmayı amaçlamaktadır. Bu prensip ile yıllardır faaliyetlerine devam eden Colin's kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel / işçi alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara personel alınacak? Personellerde aranan nitelikler ne olacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

Colin's firması personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Yeni iş ilanları incelendiğinde firma;

YAZILIM GELİŞTİRME MÜHENDİSİ
SATIŞ DANIŞMANI
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ STAJYERİ (YETİŞTİRİLMEK ÜZERE)
MAĞAZA YÖNETİCİSİ
KASİYER
MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI
ÜRÜN PLANLAMA UZMANI
DİJİTAL PAZARLAMA UZMANI
YAZILIM GELİŞTİRME UZMANI

Yukarı belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere toplam 61 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuru sayısı yeterli bulunduğunda ilanlar yayından kaldırılmakta ve yerine yeni ilanlar eklenmektedir.

Colin's alacağı personelleri İstanbul, Adana, Hatay, Çorum, Mersin, Sivas, Ankara, Muğla, Çanakkale, İzmir, Samsun ve Yalova başta olmak üzere tüm Türkiye geneli alacak. Sizlerde başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda bulunan linki takip ederek müracaatlarınızı Colin's firmasına gönderebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/colin-s-is-ilanlari-c4674-p46574/
Editör: TE Bilisim