Kamu kurumlarına ve özel firmalar yapılacak personel alımları İŞKUR üzerinden açıklanmaya devam ediyor. İşin olsa ekibi olarak aktarmış olduğumuz farklı kadrodaki personel alımlarına bir yenisi daha eklendi. buna göre bekçi kadrosunda çok sayıda personel alımları yapılacak! Başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler? İlanlara nasıl erişebilirim?

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların başvurularının geçerli sayılabilmeleri için; yaş şartında en az 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Diğer yandan 19 yaşından gün almış olmaları eğitim düzeyinde ilköğretim mezunu olmaları, vardiyalı çalışma esasına ayak uydurabilmeleri istenilmektedir. Adayların herhangi bir iş tecrübesine sahip olmasına gerek görülmemektedir. İlan başvuru özel şartları ise ilan detaylarında açıklanmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Özel firmalara yapılacak bekçi alımlarına başvuru yapabilmek için İŞKUR e-şube portalı üzerinden başvuru yapılabilecektir. Diğer yandan adayların il ve ilçelerde bulunan işkur iş ve meslek danışmalarına müracaat ederek başvurularını yapabilmeleri mümkün olacaktır. Diğer tüm detayları aktarmaya devam edeceğiz.

HANGİ İLLERDE BEKÇİ ALIMI VAR?

Bursa, Sakarya, İstanbul, Eskişehir, Tekirdağ, Antalya, Ankara, Çanakkale, Manisa, Gaziantep, Burdur, Denizli, Balıkesir, Kocaeli ve son olarak Konya ilinde istihdamlar yapılacaktır.

İlanlara erişmek için aşağıdaki bağlantıyı yeni tarayıcıdan açmak yeterli olacaktır.

Başvuru için: http://bit.ly/2wvZKzD

Editör: TE Bilisim