Türkiye genelinde üretim tesisleri ve fabrikaları bayileri bulunan Coca-Cola İçecek A.Ş. ile Pepsi çok sayıda tecrübeli ya da tecrübesiz personel alımları yapacak. Başvurular için detaylar belli oldu. Hangi kadrolarda alımlar yapılacak? Genel Başvuru şartları nedir?

COCA-COLA PERSONEL ALIMI;

Forklift Operatörü- Mevsimlik, Kalite Güvence Operatörü - Mevsimlik, İdari İşler Yetkilisi (Engelli) , Engelli İş İlanı, Bursa Fabrika - Engelli Personel, Üretim Operatörü-Engelli, Üretim Operatörü - Mevsimlik, Kalite Güvence Operatörü-Mevsimlik kadrolarında alımlar yapılacak.

Adayların başvuru şartlarında en az lise mezunu olmaları, vardiyalı çalışmaya yatkın olmaları, ehliyet sahibi olmaları, gelişime açık sorgulayıcı, operatörlük iş ilanları için gerekli sertifikalara sahip olmaları gerekli olacaktır.

Tüm ilanlara erişmek için: http://bit.ly/38l42Lg

PEPSİ PERSONEL ALIMI;

Pepsico içecek firmasına yapılacak olan tecrübeli ya da tecrübesiz personel alımlarında ise; mekanik bakım teknisyeni, forklift operatörü, yerinde tüketim özel müşteri müdürü, elektrik bakım teknisyeni, yardımcı tesisler bakım teknisyeni kadrolarında alımlar gerçekleştirilecektir. Bu kadrolardaki alımlarda genel şartlara göre adayların office programlarına hakim olması, en az lise mezunu olmaları, iletişim becerilerinin yüksek, takım çalışmasına yatkın müşteri odaklı olmak, Vardiyalı çalışabilecek adaylar başvuru yapabilirler.

Tüm ilanlara erişmek için: http://bit.ly/39szbNc

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim