Coca Cola AŞ Türkiye tarafından yayınlanan son personel alım ilanlarında, Türkiye genelinde istihdam edilecek alımların yapılacağı duyuruldu. Kariyer iş alım platformu üzerinde yayınlanan iş ilanlarında adayların en az üniversite mezunu olma şartı getirilirken, alım yapılacak kadroların durumuna göre de özel şartlar eklendi.

Coca Cola 2020 Personel Alımları

Coca Cola 2020 personel alımları için her zaman en çok ilginin gösterildiği kadro satış temsilcisi. Saha çalışanı olarak görev yapan temsilciler; ürün satışı, sektör takibi ve raporlamalar yaparak markanın faaliyetlerine katkı sağlıyor. Coca Cola 2020 personel alımları içerisinde yer alan satış temsilcisi bölümü için üniversite mezunu, İngilizce yeterliliği, ehliyet ve askerlik şartları aranıyor.

Teknik Servis Yetkilisi

Alımların yapılacağı bir diğer kadro ise teknik servis yetkilisi. Bu alanla ilgili bölümlerden mezun olan kişilerin değerlendirileceği teknik servis yetkilisinde, servis ve soğutucu problemlerinin giderilmesi bekleniyor. 

Finans Yetkilisi

Finans ve Muhasebe alanlarında deneyim sahibi olan adayların değerlendirileceği bu bölümde ise iktisat, işletme ve muhasebe bölümlerinden mezun olma şartı ön planda. Adayların SAP, Office programlarını iyi derece kullanması gerektiği gibi rekabet hukuku, Türk ticaret kanunu ve vuk konusunda bilgi sahibi olması gerekiyor. Finans yetkilisi ile birlikte benzer şekilde finans analisti alımları da yapılacak.

Özel müşteriler yöneticisi, İSG mühendisi, üretim mühendisi ve tedarik planlama uzmanı olmak üzere 9 farklı kadroda alım yapacak olan Coca Cola, Türkiye genelinde yapacağı alımlarla yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak.

İlanlarla ilgili tüm özel şartlarını öğrenmek ve başvuru yapmak için https://www.kariyer.net/firma-profil/coca-cola-icecek-1054-587 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim