Citibank Personel Alımı 2016

Citibank personel alımlarına 2016 yılında da devam ediyor. Citibank bünyesindeki personel boşluğunu tamamlamak adına farklı pozisyonlarda ve çeşitli ilanlarda çok sayıda banka personeli alacak. Sizde Citibank ailesine katılmak için haberimizin devamındaki ayrıntıları inceleyiniz.

Global Bankacılık sektörünün liderleri arasında bulunan Citibank hem ülkemizde hem de dünya genelinde hizmet vermektedir. Citibank Personel Alımı 2016 ilanları ile Türkiye’de bulunan şubesine farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere bankacı alımı yapmaktadır. New York’ta kurulmuş olan Citibank şu anda Dünya genelinde 103 ülkede hizmet vermektedir. Personeline en iyi kariyer imkanlarını sunan bankada siz de personel olmaya hak kazanabilirsiniz.

Citibank, Türkiye’de ilk şubesini 1975 yılında açmıştır. Şu anda bankanın Türkiyede çalışan personel sayısı 500’e ulaşmıştır. Citibank Personel Alımı 2016 ilanları ile Türkiye genelinde bulunan şubelerine personel alımı yapmayı planlamaktadır. Biz de sizlere sitemizde bankanın ilanları için aradığı başvuru şartları hakkında bilgi vermek istiyoruz. Citibank İnsan Kaynakları tarafından verilen ilanlar doğrultusunda toplamda şuan için 14 açık pozisyon bulunmaktadır. Personel alımı yapılacak olan pozisyonlar şu şekildedir;

- İnsan Kaynakları Personeli

- Şube Müşteri Temsilcisi

- İşlem Hizmet Elemanı

-Müdür

-Müdür Yardımcısı

Citibank Personel Alımı 2016 ilanları bu şekildedir. Bu ilanlara başvuru yapmak isteyenler internet aracılığı ile başvuruda bulunabilirler. Citibank dünyasına adım atmak için yapmanız gereken tek şey ilanları detaylı olarak incelemek ve başvuru şartlarını taşımanız durumunda ilanlara başvuru yapmak. Citibank çalışanları Türkiye’deki iş fırsatları ile sınırlı kalmaz. İsterseniz firmanın yurt dılı ilanlarına da başvuru yapma imkanınız vardır. Ya da bankada personel olduktan sonra yurt dışına transferinizi de isteyebilirsiniz.

Citibank Personel Alımı 2016 ilanları işe alım aşaması ise insan kaynakları birimi tarafından gerçekleştirilmektedir. Yapılan başvurulan İnsan Kaynakları birimi tarafından değerlendirilir ve daha sonra da adaylar mülakat için davet edilir. Mülakatta başarılı olan adaylar ise banka personeli olarak en kısa sürede iş başı yapar.

Citibank Personel Alımı ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı inceliyebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/citibank-is-ilanlari-c1333-p3645/