Ülkemizde faaliyetlerine ortalama 40 yıldır devam eden ve dünyanın dört bir yanın da bulunan yatırımları ile büyüme oranını geliştiren Çimtaş özellikle 2002 yılından bu yana dünyanın sayısız bölgesinde çok sayıda projeye başarı ile imza atmıştır. Yeni yatırımlarını gerçekleştiren firma şu anda yıllık 100 bin tonluk üretim kapasitesi bulunan 5 tesisinde çalışmalarına devam etmektedir.

Açık pozisyonları için de aralıklarla personel alımı gerçekleştirmekte olan Çimtaş açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımı ilanlarını hazırlamaktadır. İlgili ilanlar firma tarafından hazırlanmakta olup niteliklerin belirlenmesi ile tüm pozisyonlar kamuoyuna duyurulmaktadır. Çimtaş tarafından kamuoyuna duyurulmuş olan pozisyonlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapılacağı görülüyor. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Çimtaş açık pozisyonları için yayımladığı iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki ilan bilgisi nedir? Çimtaş ilanlarını kendi yayımlamakta olup yeni yayımladığı 15'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Adayların meslekleri ile ilgili tüm bilgilere sahip olması, esnek çalışma saatlerine uygun olması ve sağlığının mesleği yapmaya elverişli olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlara personel alımı yapılıyor.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Çimtaş yayımlamış olduğu 15'e yakın kadro için personel alımı yapmaktadır. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜR YARDIMCISI, UZUN DÖNEM STAJYER, İMALAT / FABRİKASYON MÜDÜR YARDIMCISI, KALİTE KONTROL ŞEFİ, İMALAT / FABRİKASYON MÜHENDİSİ, SÖZLEŞME MÜHENDİSİ / UZMANI, SATIŞ MÜHENDİSİ gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Çimtaş bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikli olarak (https://goo.gl/V2nfAj) linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu linki tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basınız. Karşınıza gelen ekrandan pozisyonlar için başvurularınızı yapabilirsiniz.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim