Ülkemizin çimento konusunda en ünlü firmalarından bir tanesi olan ve Sabancı Holding'in sahibi olduğu Türkiye'nin dört bir yanın bulunan tesisler ile faaliyetlerine her geçen gün devam eden Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yeni yatırımlarına ara vermeden devam etmekte ve büyüme oranını giderek yükselmektedir.

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi açık pozisyonları için gerekli incelemelerini yapmakta ve uygun pozisyonların personeller ile doldurulması için pozisyonlara göre personel alımı ilanları hazırlanarak kamuoyuna interaktif kariyer iş ilanları siteleri ve Sabancı Holding'in insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin personel alımı yapacağı görülüyor. Peki pozisyonlar ile diğer detaylar nelerdir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak peki ilan bilgisi nedir? Buna göre personel alımı Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılacak olup 12 farklı pozisyon için personel alımı yapılacağı duyurulmuştur. Adaylarının meslekleri ile ilgili niteliklere sahip olması, en az lise mezunu olması, çözüm odaklı olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NELERDİR?

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında 12 farklı pozisyon için personel alımı yapıldığı görülüyor. Peki pozisyonlar nelerdir? İNSAN KAYNAKLARI UZMANI (BORDRO VE ZAMAN YÖNETİMİ), BAKIM PLANLAMA MÜHENDİSİ (ESKİŞEHİR), GENEL BAŞVURU, BAKIM PLANLAMA MÜHENDİSİ (MERSİN), BÜTÇE, FİNANSAL PLANLAMA, ANALİZ YÖNETİCİSİ/UZMANI, TESİS LİDERİ (ANKARA), HAZİNE OPERASYON VE RİSK UZMANI vb. gibi pozisyonlar için personel alımının yapılacağı görülüyor. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi toplam 12 kadro için çok sayıda personel alımı yapacaktır. Adayların ilgili pozisyonlar için personel alımı ilanına başvuru yapmak için öncelikle (https://goo.gl/QpCtiV) linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu linke tıklamayın, tarayıcınıza yapıştırarak enter tuşuna basın.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim