Ceza ve Tevkifevleri 63 Personel Alacak
Ceza ve Tevkifevleri personel alımı yapacak. Ceza ve Tevkifevleri bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda alım yapıyor. Sizde Ceza ve Tevkifevleri iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Ceza ve Tevkifevleri 31 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki bulunan boş kadroları tamamlamak adına farklı niteliklerde ve farklı pozisyonlarda toplamda 63 adet Personel alacak. Alınacak olan personeller Ceza ve Tevkifevlerinin yapacağı sınav ile belirlenecektir. Aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
KADROLAR:
 - 60 Adet Psikolog,
 - 3 adet Veteriner,
GENEL ŞARTLAR:
     -  Sözlü sınava, 2014 KPSS LİSANS sınavına katılıp KPSSP3 puan türünden en yüksek puandan başlamak üzere Bakanlıkça belirlenen kadro sayısının 5 katı 300 psikolog ve 15 veteriner çağrılacaktır.
     - 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
     - Psikolog kadrosuna başvuracak adaylar için psikoloji lisans, veteriner kadrosuna başvuracak adaylar için veteriner hekimliği lisans programlarından mezun olmak.
     - Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,
     - Adalet Bakanlığı Memur, Sınav-Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 6-18/c maddesinde bulunan şartları taşıdığını belgeleyen, Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu, (sağlık kurulu raporu başvuru aşamasında gerekli olmayıp, sözlü sınav sonucu başarılı olarak atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir).
BAŞVURULAR:
 Başvurular 18 Ocak 2016 Pazartesi günü başlayacak olup 27 Ocak 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar şahsen veya en geç son başvuru tarihinde aşağıda belirtilen adrese ulaşacak şekilde APS veya kargo yoluyla yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim