Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amaçlı personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar AB yarıtımları dairesi başkanlığı, Çevre Operasyonel Programı ve Çevre ve iklim eylemi sektör operasyonel Programı kapsamında yapılacak. Alınacak Uzmanlardan, Kıdemli Uzman, Uzman Yönetici asistan şeklindedir. 

Uzman adaylardan, Kıdemli uzmanlar için, asgari 10 yıllık mesleki deneyim,Asgari Lisans düzeyinde diploma, Çok iyi derecede ingilizce bilmesi şartları aranız. Uzman kadrosu için, Asgari 2 yıllık Mesleki Deneyim, lisans düzeyinde diploma ve çok iyi derecede ingilizce bilmesi şartları aranız. Yönetici Asistanı kadrosu için, üniversitelerin en az iki yıllık bölümlerinden mezun olmak, en az 3 yıl ofis tecrübesi olmak, ekip çalışmasına uygun olmak, Yeterli düzeyde ingilizce konuşma ve yazma becerisine sahip olmak, esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek ve seyehat engeli olmamak, MS Office uygulamarını yeterli düzeyde kullanma ve raporlama becerisine sahip olmak şartları aranır. Bu şartlara uygun olan adaylar başvuru yapabilir.

Başvuruda bulunacak olan adaylar ise duyuruya göre en geç 27 ocak 2017 tarihine kadar müracat etmeleri gerekmektedir. Ayrıca yukarıdaki şartlar dışında uzman adaylarından özel şartlarda aranmaktadır.  Başvurusu onaylanan adaylar Şubat 2017 içerisinde mülakata çağırılacaktır. Gerçekleşecek olan mülakat ingilizce dilinde yapılacaktır. Başvurular ise ilanın tam metninde bulunana ingilizce CV ile birlikte e-posta yolu ile yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim