Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ekim ayı içerisinde yayımladığı ilan ile bünyesine iki farklı kadro için personel alımı yapacağını ilan etmişti. Farklı şehirle riçin başvuru alınmıştı. İŞKUR aracılığı ile alınan başvurular ardından Kura Çekimler farklı şehirlerde olmak üzere 06 kasım 2019 tarihinede yapıldı ve adaylar şimdi sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladılar. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Nereden sorgulanacak?

KURA ÇEKİM İŞLEMLERİ BİTTİ!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik çerçevesinde, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 14-18 Ekim 2019 tarihleri arasında açık sürekli İşçi alımı ilanına adaylar tarafından başvuruda bulunma işlemleri tamamlanmıştı.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gönderilen nihai listelerde isimleri yer alan adayların Noter huzurunda kura çekim işlemleri; Temizlik Görevlisi meslek kolu için Personel Genel Müdürlüğü, Güvenlik Görevlisi meslek kolu için ise, adayların müracaat etmiş olduğu ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerince 06 Kasım 2019 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirilecektir.

KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLAKCAK?

Kur açekim işlemleri tamamlandı ve adaylar kur asonuçlarının ne zaman açıklanacağını mera kediyorlar. Ancak bu yönde kesin bir tarih verilmese de bazı il müdürlükleri kur asonuçlarının ne zaman açıklanacğaı hakkında açıklamalarda bulundurlar. 

Talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı isim listeleri arasından açık iş sayısının dört katı kadar asil ve dört katı kadar yedek olmak üzere 175) adet Sürekli İşçi (Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Görevlisi) alımı için belirlenen takvim çerçevesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri Noter huzurunda ÇSB tarafından belirtilen yerlerde  06.11.2019 Çarşamba Günü saat 10.00'da kura çekimi yapılmış olup, Kura çekimi sonucunda belirlenen asil ve yedek adaylara ait bilgiler; Alım Yapılacak Müdürlüğün Resmi İnternet adresi üzerinden 11.11.2019 tarihine kadar yayınlanacaktır.

KUR ASONUÇLARI NEREDEN TAKİP EDİLİR?

Kur asonuçları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından duyurulacak. Ancak Alım yapılacak İl Müdürkleri önce kendi resmi internet adresleri üzerinde duyuru yapacaklar. Bu önde adaylar aşağıdaki listede belirtilen şehirlerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürkükleri resmi internet adreslerini takip edebilirler.

KURA ÇEKİMİ YAPILMIŞ İL MÜDÜRLÜKLERİ

Ayrıca Kura sonuçlarından anınd ahaberdar olabilmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek anında sonuçlardan haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa ekibi olarak her zaman ilk bizim tarafımızda detaylı bilgi sahibi olacaksınız.

Editör: TE Bilisim