ÇAYKUR ( Çay işletmeleri Genel Müdürlüğü ) bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı illerde personel alımı yapacağını bildirdi. Bu bağlamda Başvuruları hafta başında başlamış olan ilan için başvurular sona eriyor. Başvuruda bulunan adayların en çok mera kettiği konu olan Kura terihleri ve yeri oldu. Bizde bu haberimizde sizlere ÇAYKUR personel alımı ve kura tarihleri hakkında bilgiler aktaracağız.

YENİ AÇILACAK FABRİKAYA PERSONEL ALINIYOR!

ÇAYKYR 760 kişilik kadro ile Rize, Trabzon ve Artvin illerinde bulunan fatikalarına ve 2020 yılında açılacak olan Rize Fındıklı ilçesindeki yeni fabrikasına 760 Beden işçsi alımı yapacağını bildirdi.

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için, 18 yaşını doldurmuş ve 50 yaşından gün almıyor olmak, En az ilköğretim Mezunu olmak ve alım yapılacak illerde ikamet ediyor ve bunu ikametgah belgesi ile kanıtlamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

ÇAYKUR personel alımı başvuruları 24 Şubat 2020 tarihinde başlamış olup adaylara verilen sürenin sonuna gelindi. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 28 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yapılacaktır.

KURA TARİH VE YERLERİ:

İşe alınacak işçiler,

17 Mart 2020 Salı günü saat 10.00 de Rize/Kalkandere Polis Meslek Yüksekokulu salonunda,

18 Mart 2020 Çarşamba günü saat 13.00 de Trabzon/Of kapalı spor salonunda,

19 Mart 2020 Perşembe günü saat 13.00 de Artvin/Hopa kapalı spor salonunda İŞKUR nihai listeleri esas alınarak noter huzurunda yapılacak olan kura çekimiyle belirlenecektir.

İşe girmeye hak kazanan işçiler talep ettikleri işyerine 2020 yaş çay kampanyası açılışından itibaren işe başlatılacak, işe başlamayan veya istenen belgeleri ibraz edemeyenlerin yerine yine noter kura sıralamasında belirlenen yedek listedeki sıralamaya göre işyerine tahsis edilen sayı kadar işçinin işe başlaması sağlanacaktır. İşe başlatılan işçilerin tescil işlemleri işyerinin bağlı bulunduğu İş Kur İl Müdürlüğünce yapılacaktır.