Geçtiğimiz günler de yayımlanan duyurular ile ÇAYKUR'un personel alımı gerçekleştireceği öğrenilmişti. ÇAYKUR bin 500 personel alımı başvurularının geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilmesi beklenmekteydi fakat daha sonradan yapılan duyuru ile ÇAYKUR bin 500 personel alımı başvurularının ileri bir tarihe ertelendiği duyurulmuştu.

ÇAYKUR'un Doğu Karadeniz illeri için alım yapacağı bin 500 personel alımının ne zaman yapılacağının açıklanması beklenirken sonunda konun hakkında açıklama yapıldı ve ÇAYKUR'un bin 500 personel alımı başvuru tarihleri duyuruldu.

BAŞVURULAR YARIN BAŞLIYOR

ÇAYKUR'un Doğu Karadeniz illeri için alım yapacağı bin 500 kişilik personel alımı başvurularının ne zaman yapılacağı merak edilmekteydi sonunda ÇAYKUR bin 500 personel alımı hakkında duyuru yapıldı. Yapılan açıklama ile ÇAYKUR bin 500 personel alımı başvurularının yarın itibari ile başlayacağı ve adayların 18 Mayıs 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerektiği duyuruldu. Peki bin 500 personel alımı hangi iller için yapılacak.

HANGİ İLLER İÇİN KAÇ PERSONEL ALINACAK

Buna göre ÇAYKUR toplam bin 500 kişilik mevsimlik perosnel alımı Rize'de bin 70, Artvin'de 170, Trabzon'da 240 ve Giresun'da 20 kişilik kadrolar için yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar için yukarıda belirtilmiş olan alım yapılacak illerde ki İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim