Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü her sene kendi bünyelerinde istihdam etmekte üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Daimi personel alımı yapmakta olan Çaykur yine mevsimlik olarak geçici süreli personel alımı da gerçekleştirmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Çaykur aracılığı ile yapılan duyuru da Rize, Artvin Trabzon ve Giresun illeri için mevsimlik toplam bin 500 kişilik geçici işçi alımı yapılacağı belirtildi. Ancak müracaat tarihleri ertelendi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK

Bundan önce Çaykur aracılığı ile yayımlanan alım ilanında Rize 2 Mayıs, Artvin 3 Mayıs, Trabzon 4 Mayıs ve Giresun 5 Mayıs'da başvurular başlayacak ve müracaatlar İŞKUR'dan yapılacaktı.

Adaylar İŞKUR'a gittiğinde alım ilanlarının yayımlanmadığını gördü ve Çaykur'dan açıklama beklendi. Yeni yayımlanan ilan ile başvuruların 4 gün sonraya ertelendiği duyuruldu. Şu an için başvuru tarihleri 4 gün gecikmiş gibi görünmektedir. Ancak ileri de yaşanabilecek durumlardan dolayı yine ertelemeler meydana gelebilir. İŞKUR ve Çaykur'dan mevsimlik bin 500 geçici işçi alımı ilanı hakkında her hangi bir bilgi ya da bildiri yayımlandığında sizlere bilgi vereceğiz.

İŞKUR aracılığı ile Rize için alımların 6 Mayıs itibari ile başlaması beklenmekte olup yine diğer illerde birer gün ara ile başvuruları alacaktır.
Editör: TE Bilisim