Market ve mağazacılık sektörü konusunda ülkemizi en tanınır marketlerinden olan Carrefour ilk mağazasını Türkiye'ye 1993 yılında açmış ve üç sene sonra Sabancı Holding ile iş birliği yaparak adını CarrefourSA olarak değiştirmiştir. Şu anda ülkemizde Carrefoursa ismi ile markalaşan firma yeni yatırımlarını sürdürmektedir.

İhtiyaçların karşılanması ve müşteri memnuniyetinin yükselmesi için personel alımları gerçekleştirmekte olan Carrefoursa kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki Carrefoursa hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Carrefoursa
En Az Mezuniyet: Lise
Farklı Pozisyon Sayısı: 15'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

Carrefoursa tarafından yayımlanmış ilanlara göre 15'e yakın kadro için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kadrolara personel alınıyor.

Depo Takım Lideri
Yatırım ve Kiralama Uzmanı
Lojistik Operasyon Uzmanı
Meyve Sebze Kalite Güvence Yöneticisi
Depo Veri Giriş Takım Lideri
Ev Gereçleri Kategori Uzmanı
Stok Planlama Uzmanı
Depo Müdür Yardımcısı
Makine Mühendisi
Management Reporting Associate

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Carrefoursa market personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Yukarıda CarrefourSA marketin alım yapacağı pozisyonların bazıları verilmiştir. Müracaat etmek isteyen adaylar aşağıdaki linki takip ederek alınacak tüm pozisyonları öğrenebilir, nitelikleri görebilri ve müracaatlarını da oradan yapabilir.

https://goo.gl/JsD8sk
DİĞER İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim