CarrefourSA açmış olduğu boş pozisyon ile Markette çalışmak isteyen bir çok kişinin umutlarını yeniliyor. CarrefourSA Türkiye genelinde Market Görevlileri alacak. Market görevlisinin açılımını yapacak olursaki Kasa Elemanı ve Reyon Elemanıdır. Bu pozisyonlarda çalışmak isteyen adaylar CarrefourSA iş başvurusunda bulunabilirler: Türkiye genelindeki bulunana marketlerine, CarrefourSA Hiper, Gurme, Mini ve Süper marketlerine bazı belirlenen şartlar ile alım yapıyor. Sizde bir market görevlisi olmak istiyorsanız CarrefourSA tam size göre bir markettin. CarrefourSA Türkiye genelindeki binlerce marketi ve binlerce çok sayıda çalışanı ile Market konusunda en uygun fiyatlara bizlre hizmet ediyor. Sizde bu market ailesine katılmak için aşağıdaki şartları inceleyerek, kendinizi uygun görüyorsanız başvurularınızı gerçekleştirmelisiniz.

Market Görevlileri Market içerisinde hangi işlerde sorumludur ?

Kasa Elemanı : Müşteriler ile bire bir yakın iletişim kurulan bir iştir. Kasa elemanları müşterinin satın aldığı ürünlerin barkodlarını okutarak ödemeyi nakit veya kradi kartı ile gerçekleştirmesi ve fatura vermekle sorumludur.

Reyon Elemanı: Reyonda çalışan elemanlar adı üzerinede anlaşılacağı gibi reyonlarda hizmet veren bir pozisyondur. Kuru gıda, taze gıda, gıda dışı ürünler ve mal kabul bölümünde çalışırlar. Ayrıca diğer reyonlardaki düzeni sağlamak ile görevlidirler ve biten malların siparişini vermek ile sorumludurlar.

CarrefourSA Market Görevlilerinde Hangi Şartları Arıyor?
  • 18 ile 45 yaşları arasında olan adaylar,
  • Taze gıdada çalışacak adaylar için, En az ilköğretim mezunu,
  • Diğer reyonlarda ve kasa da çalışacak adaylar için en az lise mezunu veya Liseyi Açıköğretimden devam eden adaylar,
  • İnsan ilişkilerinde başarılıi aktif ve güler yüzlü olan adaylar,
  • Dinamik bir ortamda çalışacak adaylar,
  • Çağdaş, Güvenilir, Özgüvene sahip ve özdenetime sahip olan adaylar,

Başvurular nereye ve ne zamana kadar yapılacak?

Başvuruda bulunacak adaylar en geç 07 Ekim 2016 tarhine kadar aşağıki verilen başvuru linkini kullanarak başvuruda bulunabilirsiniz. 
http://www.yenibiris.com/carrefoursa/carrefoursa-market-gorevlileri-genel-basvuru-is-ilani/712712
Editör: TE Bilisim