Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile hizmet vermekte olan Carrefoursa Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi genel olarak oldukça büyük şube açılışları gerçekleştirmekte ve farklı farklı kategorilerde satışlarını müşteri memnuniyeti çerçevesinde gerçekleştirmektedir.

Büyüme oranını artırmakta olan Carrefoursa Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürdüğü gibi yine açık olan pozisyonlar için personel alımları da gerçekleştirmektedir. Carrefoursa personel alımı ilanları kariyer siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni duyurulan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilanlar ile diğer detaylar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Carrefoursa Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların tercihen üniversite mezunu olmak, çalışacakları alan hakkında bilgi sahibi olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak, yoğun tempoda çalışabilir olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak şartları aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır ve hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

ALINAN POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Carrefoursa Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Buna göre gıda dışı kategori uzmanı, mağaza müdür yardımcısı, yaz dönem stajyeri, market yönetici adayı pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/TUh2LF linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve başvurularını da buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim