Ülkemizin market ve mağaza konusunda adı bilinen ve Türkiye'nin dört bir yanında mağazası bulunan Carrefoursa hizmetlerine 40 civarı ilde süper market ve 20 civarı ilde ise hiper market olarak devam etmektedir. 1960 yılında Fransa'da açılan şubeden sonra dünyanın her noktasına dağılan Carrefoursa şu anda 40 civarı ülkede hizmet göstermektedir. Carrefoursa hizmetlerine devam ettiği gibi açık pozisyonları için de çok sayıda perosnel alımları yapmaktadır.

Carrefoursa personel ilanları genel olarak kurum tarafından hazırlanmakta ve yayımlanması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Carrefoursa tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

Carrefoursa tarafından yayımlanmış ilanlara göre 10'a yakın kadro için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kadrolara personel alınıyor.

Depo Takım Lideri
Yatırım ve Kiralama Uzmanı
Meyve Sebze Kalite Güvence Yöneticisi
Depo Veri Giriş Takım Lideri
Ev Gereçleri Kategori Uzmanı
Depo Müdür Yardımcısı- Antalya
Makine Mühendisi
Management Reporting Associate

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Carrefoursa market personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Carrefoursa personel alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki belirtilmiş olan linki takip etmesi, tüm pozisyonları ve pozisyonlar için aranan nitelikleri görüntülemesi, başvurularını da aynı bölümden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/JsD8sk
DİĞER İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim