Türkiye'nin önemli marketleri arasında yer alan ve Sabancı Holding'in sahibi olduğu Carrefoursa yurt geneline yaptığı yatırımlara devam ettiği gibi açık pozisyonları için ilanlar yayımlamakta ve ilanlara göre personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanlar Sabancı Holding insan kaynakları bölümü ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmaktadır.

Carrefoursa tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda market personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak Carrefoursa personel alımı detayları nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Carrefoursa açık pozisyonları için Türkiye geneli çok sayıda market personeli alımı yapacaktır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Yayımlanan ilanlara bakıldığında aşağıda verilen pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir.

Market Yönetici Adayı
Ayakkabı Kategori Uzmanı
Kalite Kontrol Uzman Yardımcısı-Çukurova
Erkek Tekstil Kategori Uzmanı
Management Reporting Associate
Makine Mühendisi

BAŞVURULAR

Carrefoursa kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda market personeli alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak ve detaylar nedir. Aşağıda yer almakta olan linki takip edecek olan adaylar Carrefoursa tarafından yayımlanmış olan tüm ilanları görebilir. Açık pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olacak adaylar ilgili pozisyonlarda aranan nitelikleri gözlemleyebilir ve başvurularını da yine aynı kanal üzerinden yapabilir.

https://goo.gl/JsD8sk
DİĞER İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ