Sabancı Holding'in sahibi olduğu ve hem Türkiye'de hem dünyada bir marka haline gelen Carrefoursa 1963 yılında Fransa da kurulmuş ve ciddi bir büyüme kayıt ettikten sonra 1993 yılında Türkiye'de şubesini açarak burada da ciddi bir kuruluş haline gelmiştir. Bünyelerinde personel kadrosu ile güçlenmeye, büyüme oranlarını artırmaya devam ettirmekte olan Carrefoursa aralıklarla açık pozisyonları için personel alımlarına devam etmekte olup yeni yayımladığı ilanlar ile personel alımı yaptığını duyurdu. Peki Carrefoursa hangi pozisyonlara personel alımı yapıyor, Carrefoursa personel alımına başvuru yapacak olan adayların nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir?

Carrefoursa Açık Pozisyonlar

Carrefoursa tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı illerde görevlendirilmek üzere İstanbul Avrupa Yakası Mağaza Müdürü, KOZMETİK KATEGORİ SATINALMA UZMAN, İşe Alım Uzman Yardımcısı, Environment and Sustainability Supervisor, Kalite Güvence Uzmanı, Elektronik Kategori Satınalma Uzmanı, Mağaza Müdürü, Elektronik Kategori Müdürü ve İstanbul Avrupa Yakası Mağaza Müdürü pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylardan aranmakta olan şartlar nelerdir?

Kimler Başvuru Yapabilir?

Carrefoursa personel alımı ilanlarında genel olarak aşağıdaki şartları aramaktadır.

  • MYO veya Üniversite mezunu,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Perakende sektöründe tercihen deneyimli
  • Genç, dinamik, yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlarine uyum sağlayabilecek, 
  • Analitik düşünebilen,
  • Müşteri odaklı, insan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, 
  • Ekip çalışmasına önem veren,

Özel pozisyonlar için adayların ilgili mesleki bilgilere de sahip olması gerekmektedir. Müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağı bölümde bulunmakta olan linki tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://bit.ly/2wqQmAj

https://bit.ly/38GdpW9

Editör: TE Bilisim