Ülkemizin en tanınır firmalarından olan Sabancı Holding bünyesi ve bünyesinde bulunmakta olan firmalar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Carrefoursa Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile aktif satışlarına devam etmekteyken yine personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Carrefoursa personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Carrefoursa tarafından ilan edilen pozisyonlara bakıldığında farklı pozisyonlar dahilinde çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve Carrefoursa personel alımı detayları nedir.

BAŞVURULAR

Alım Yapacak Firma: Carrefoursa
Alınacak Personel Sayısı: 3 Bin (2017 sonuna kadar)
İlan Edilen Pozisyon: 20'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Carrefoursa 2017 yılı içerisinde toplam 3 bin personel alımı yapacak olup şu anda 20'ye yakın ilan ettiği pozisyonlara çok sayıda personel alıyor.

CRM Kampanya ve Sadakat Programları Uzmanı
Uygulamacı Grafiker
Marka İletişim Uzmanı
Yatırım ve Kiralama Uzmanı
Kalite Kontrol Uzman Yardımcısı
Depo Nakliye Takım Lideri- Gebze Depo
Market Yönetici Adayı
Meyve Sebze Kalite Güvence Yöneticisi

BAŞVURULAR

Carrefoursa yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapmak ve Carrefoursa bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli müracaat işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/w5a1Rc
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ