Sabancı Holding'in sahibi olduğu ve market mağazacılık sektörünün en bilindik isimleri arasında yer almakta olan CarrefourSA açık pozisyonları için personel alımı yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde müjdeli bir haberi kamuoyuna duyuran CarrefourSA tarafından yapılan açıklama ile yıl sonuna kadar 3 bin personel alımı yapmayı planladıkları duyuruldu.

Buna göre CarrefourSA Türkiye geneli 100 milyon liralık yatırım yapacak ve toplam 3 bin personel alımı yapmış olacak. Şu anda internet ortamından ve Sabancı Holding aracılığı ile açık pozisyonlarını duyuran CarrefourSA çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki CarrefourSA hangi pozisyonlar için personel alacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK

CarrefourSA yıl sonuna kadar 3 bin personel alacak ve şu anda boş bulunan pozisyonlar içinde personel alımı yapılmaya devam ediliyor. peki şu anda CarrefourSA hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Market Görevlileri
Market Kasap Görevlileri
Market Yönetici Adayları
Market Çörek Ustası
Market Sütlü Tatlı Ustası
Market Kurabiye Ustası
Lojistik Maliyet Uzmanı
Stok Planlama Uzmanı
Süreç Geliştirme Uzmanı

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda personel alımı yapılacak.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

CarrefourSA açık pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki başvuru yapmak isteyen adaylar nasıl müracaat edecek. Aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek gerekli nitelikleri öğrenebilir ve müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

https://goo.gl/ZmdMCa
https://goo.gl/U6kxA2
Editör: TE Bilisim