Çanakkale Kalebodur Seramik Personel Alımı İş İlanları 2016

Çanakkale Kalebodur Seramik personel alımı gerçekleştiriyor. Çanakkale Kalebodur Seramik bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere personel alıyor. Sizde Çanakkale Kalebodur Seramik iş başvurusunda bulunmak için ilanın devamını inceleyiniz.

Çanakkale Kalebodur Seramik uzun yıllardan bu yana bu alanda faaliyet gösteren en köklü seramik firmaları arasındadır. Çanakkale Kalebodur Seramik Personel Alımı İş İlanları ile siz de bu köklü firmada iş sahibi olma şansını yakalayabilirsiniz. Gerek personeline verdiği değer gerekse çalışma şartları ile sizlere kaliteli bir iş ortamı sunan Çanakkale Kalebodur Seramik’te personel olmak sizlere de çok şey kazandıracaktır.

Çanakkale Kalebodur Seramik Personel Alımı İş İlanları ile alım yapan firmanın haftalık çalışma saati 45 saattir. Yıllık izin ve diğer sosyal hakları da personeline sağlayan firma çalışanlarına özel sağlık sigortası ve bayram, kuruluş yıldönümü, yılbaşı ve diğer özel günlerde de sosyal yardımları ile destek olmaktadır. Yıl içerisinde çalışanlarına çeşitli sosyal aktiviteler de düzenleyen firmamnın çalışma koşulları oldukça iyidir. Firma çalışanlarının ve ailelerinin firmanın kendisine ait sosyal tesislerinden de yararlanma imkanı bulunmaktadır. Siz de bu kadar köklü ve kaliteli bir firmada bu kadar sosyal hakka sahip olarak çalışmak ister misiniz? O halde 2016 yılı içerisinde fırsat sizin de ayağınıza kadar geldi.

Çanakkale Kalebodur Seramik Personel Alımı İş İlanları ile artık bu köklü firmada çalışma şansını yakalayabileceksiniz. Firmanın ilanlarını takip etmek için kendi resmi internet sitesinden ve kariyer sitelerinden faydalanabilirsiniz. Bu yıl sizin yılınız olsun. Çanakkale Kalebodur Seramik ile çok iyi şartlarda bir iş sahibi olmaya hazır olun. Sizi tam anlamı ile maaş bakımından da tatmin edecek olan firmada çalışma ortamından da memnun kalacaksınız. Yapmanız gereken tek şey alım şartlarını taşıdığınız ilanlara bir CV ile başvuruda bulunmak. Ondan sonrasında insan kaynakları sizin başvurunuzu değerlendirecek ve işe alım süreciniz başlayacaktır.  

Çanakkale Kalebodur Seramik personel alımı iş ilanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen bağlantıları kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/kale-seramik-canakkale-kale-bodur-seramik-san-a-s-is-ilanlari-c13432-p3758/

Editör: TE Bilisim