Temizlik Görevlisi alımı ilanları yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile binlerce kişilik kadro ile yeni ilanlar yayımlandı. Okulların açılma kararı ile de çok sayıda Temizlik Görevlisi alımı ilanları yayımlanarak başvuru süreci başladı.

Temizlik alanında adaylar aramalarında camilere temizlik görevlisi alımı yapılacak mı şekilde arayış içerisinde girdi. Ancak İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Camilere Temizlik Görevlisi alımları yapılıyor mu? Hangi şartlar aranıyor? Bunlar hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Camilere Temizlik Görevlisi Alımı Yapılıyor mu?

Türkiye geneli Temizlik Görevlisi alımları Kamu ve Özele İŞKUR aracılığı ile yapılmaktadır. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlar ile çok sayıda Temizlik Görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Ancak İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara bakacak olursak Cami de çalışacak temizlik görevlisi şeklinde herhangi bir Unvan bulunmuyor. Bunun için İŞKUR sayfasında yayımlanan ilanlara için bulunduğunuz il yazılarak aramalarda bulabilir ve açıklama kısmında mutlaka görev tanımı yazmaktadır.

Direk olarak Camide çalışacak şekilde arama yapılmaz.

TYP İLE CAMİLERE TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINIYOR!

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlar ile camilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından temizlik personeli alımı yapılacağı açıklandı. Şimdilik alımlar, Bursa, Düzcei Bayburt, Hakkari, karabük, Isparta ve Manisa illetinde İl Müdftülüklerine yapılacak. 

İlgili ilanlara " https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx " adresi üzerinden ulaşarak bulunduğunuz ili yazarak ulaşabilirsiniz.

4500 Üzerinde Temizlik Görevlisi Alımı Yapılacak!

İŞKUR ile yayımlanan ilanlara bakacak olursak farklı alanlarda görevlendirilmek üzere 4500 kişilik boş kontenjan yer alıyor. Alım alanları ise, Beden İşçisi ( Temizlik ), Temizlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi (Hastane), Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.) gibi alanlarda alım yapılacak.

Temizlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

İŞKUR ile yayımlanan Temizlik Görevlisi alımı ilanlarına başvuru yapmak için 18 yaşını tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Verilen işi zamanında doğru bir şekilde tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacaktır.

Temizlik Görevlisi Alımı Başvuruları İŞKUR Üzerinde Yapılır?

İŞKUR Başvuruları sadece online olarak yapılmaktadır. Adayların " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresine giriş yaparak Meslek yazan kısma Temizlik Görevlisi yazmaları durumunda ilgili ilanlar karşınıza gelecektir. Başvurularını bu ekran üzerindeki ilanlara gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim