İŞKUR aracılığı ile KPSS siz Memur Alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 20 Eylül 2021 tarihi ile yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Geçtiğimiz günde de yayımlanmış olan personel ve memur alımı ilanına göre 50 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Alımlar İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İstanbul Personel Yönetim bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 kişilik boş kadro ile Part Time çalışacak Usta Öğretici alımı yapacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İSPER Memur Alımı başvuru süreci 21 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 23 Eylül 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar https://kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden online olarak yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Part Time memur alımı için adayların 2 yıl deneyim sahibi ve lisans mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca:

Fakültelerin Bilişim Teknolojileri, Çocuk gelişimi ve eğitimleri ( Almanca, Arapça, Diksiyon İngilizce, İtalyanca Yabancılar için Tükçe, YDS ing, Hazırlık branşlaronda ): Gastronomi ve Mutfak Sanatları, grafik ve Teknik Tasaım, Güzel Sanatlar, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Kişisel Gelişim, Moda, Tasarım ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Fisans, Özel Öğretim, Robotik ve İnovasyon uzmanlığı, Sahne ve Gösteri Sanatları, Turizm ve Otelcilik, Yönetim ve Hizmetler ive Ziraat bölümlerinden Yüksek lisans veya lisans mezunu olmak gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim