Bursa BURULAŞ personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre 64 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Alımlar en az ilkokul mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup alım yapılacak kadrolar ve şartlar haberimizde.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

  • 3 Temizlik Görevlisi,
  • 30 Otopark Görevlisi,
  • 10 Güvenlik Görevlisi,
  • 21 Otobüs Şoförü,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bursa Buluraş bünyesindeki eksikliği karşılamak için yukarıdaki kadrolarda toplamda 64 personel alımı yapacak olup adaylardan genel olarak, İlkokul Mezunu olmak, En az 5 Yıllık E Sınıfı Ehliyet Sahibi olmak, 50 yaşından gün almamış olmak, Emekli olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Güvenlik Görevlisi alımı için güvenlik sertifikasına sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Bursa BULURAŞ 64 personel alımı için başvurular 12 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 16 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Adaylar başvurularını sadece Adunluk Mahallesi Akpınar Cad. No:6/1 16265 Nilüfer/ BUSA adresine istenen belgeler ile birlikte yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim