Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olan memur, işçi ve bir çok kadroda personel alımı yapılıyor. 4 Eylül tarihi itibari ile 75 Bin'den fazla personel alımı halen devam ediyor. Buna göre kamu ve özel firmaların personel alımlarından şoför kadrosunda yapılan alımlarda makam şoförü, yük taşıma şoförü, yolcu, servis ve bir çok pozisyondaki şoför alımları bulunuyor. Diğer alımlardan Özel güvenlik kadrosuna da silahlı veya silahsız olarak görev almak üzere çok sayıda alım bulunuyor. Büroda görevlendirilmek üzere istihdam edilecek olan alımlardan Türkiye genelinde tecrübeli ya da tecrübesiz alımlar bulunuyor.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARI;

Özel güvenlik sertifikasının 5188 sayılı güvenlik hizmetleri kanunda belirtilen özelliklere sahip olan, silahlı ya da silahsız güvenlikçi sertifikasına sahip olan adaylar için İŞKUR üzerinden en az lise mezunu olan 2 Bin 943 personel alımı yapılacak. Özel güvenlik personellerinin vardiya esasına dayalı olarak görev aldığı bir çok ilan bulunmakta. Adaylar başvuru özel detayları incelemeleri ve başvuru için aşağıdaki bağlantıyı tıklamaları yeterli olacaktır.

Özel güvenlikçi alımına başvuru yapmak için tıklayın

BÜRO MEMURU ALIMLARI;

Yeni mezun olan ve iş arayan adaylar ile iş değiştirmek için iş arayan adayların büroda görevlendirilen ilanlara fazla ilgi göstermekte. Bununla birlikte Kamu ve özel firmalarda çok sayıda büro personeli istihdam etmekteler. İŞKUR üzerinden 1.048 büro memuru alımı yapılacak. Adayların büro memuru alımlarında Office programlarına hakim olmaları, askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, 18 yaşını tamamlamış olmaları gibi başvuru şartları bulunuyor. Adaylar aşağıdaki bağlantıdan büro memuru alımlarına ulaşarak başvuru yapabilirler.

Büro memuru alımları için tıklayın

ŞOFÖR ALIMLARI;

Kamu ile özel firmaların en çok alım yaptığı mesleklerin başında şoför alımları gelmekte. Makam şoförü, servis şoförü, yük taşıma şoförü gibi kadrolardaki alımlara başvuru yapabilmek için adayların istenilen kadrodaki araç ehliyetine sahip olmaları aktif olarak araç kullanabilmeleri gerekli olan şartlar arasında bulunuyor. Adaylar aşağıdaki bağlantıdan şoför alımlarına başvuru yapabilirler.

Şoför alımlarına başvuru yapmak için tıklayın

İŞİN OLSA