Türkiye İş Kurumu aracılığı Türkiye genelindeki faaliyetlerini sürdüren firmaların personel istihdamları devam ediyor. İŞKUR kamu ve firmalara yapılacak alımlarda Toplum Yararına Programı, İş başı eğitim programları, kurum dışı kamu işçisi alımları kapsamında bir ay içerisinde 123 Bin 870 kişiyi işe yerleştirdi.

3 milyon kayıtlı iş arayan vatandaşların İŞKUR üzerinden 1 Aralık tarihi itibari ile yayımlanmış olan 49 Bin 785 açık iş ilanlarında başvuru şartları uygun olan ve istenilen kadrolardaki alımlara başvuru yapmaktalar. İşin olsa ekibi olarak bu yazımızda adayların yoğun ilgi gösterdiği büro memuru kadrosundaki alımları aktarmak istiyoruz. 1058 kişi bu kadroda alım yapılacak. Adaylar başvuru önceliği sağlayabilmeleri için hangi kriterlere sahip olmaları gerekiyor.

1058 BÜRO MEMURU ALIMI;

1058 açık iş ilanlarında büyük çoğunluğu Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul Avrupa ve Asya yakası, Kocaeli illerinde bulunsa da, Türkiye genlindeki neredeyse 81 il merkezinde ve ilçelerinde büro memur kadrosunda alım yapılacak. Başvurularda 18 yaşını tamamlamış olmak, 19 yaşından gün almış olmak, Office uygulamalarına hakim olmak, eğitim düzeyinde en az ilköğretim, ortaöğretim mezunu olmak gerekmektedir.

İlanlara erişmek için:
https://goo.gl/2X2sFi
https://goo.gl/wKvtta

Yukarıdaki linkleri yeni tarayıcıdan açarak, işkur girişi yapmak ilan detaylarında belirtildiği gibi şahsen ya da işkur üzerinden başvuru yapmak gerekmektedir.

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizler itakip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim